The William Blakes

Jeg har lige købt det danske band, The William Blakes‘, debutalbum Wayne Coyne og jeg er rigtig begejstret. Jeg kender ikke så meget til bandet, ud over at jeg kan genkende Kristian Leth, som var vært på det nu hedengagne musikprogram Liga. Det er nu også lige meget, for egentlig så er det musikken det handler om, og den er virkelig fed. Melodierne er fængende grænsende til det klistrende, men samtidig er musikken og teksterne godt skruet sammen og emmer af energi. Der er noget på hjerte, og denne udadvendthed er dejligt forfriskende i vores ellers så følelsesbetonede indietid.

Tjek det ud og tjek også deres video, som jeg har vedhæftet. Den passer glimrende til musikken og får samtidig taget pis på hele musikvideogenren med al dens seriøsitet og postulerede dybde. Det er sjovt, det gør mig glad og det passer perfekt til det solskinsfyldte, danske forår.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>