Test: Macally TunePalPro

MyTrendyPhone harMacally TunePalPro været så venlige at sende mig et headset, som jeg kan anmelde her på bloggen. Headsettet er produceret af amerikanske Macally og hedder TunePalPro. Jeg har testet det på min iPhone 4 og er ikke begejstret.

Den største anke er, at selve ørepropperne er alt for store. Jeg kan simpelthen ikke få dem ind i ørerne uden at gøre vold på de to stakler. Det ekstra sæt ørepropper, som var med i pakken, gør det ikke bedre, så det er bare ikke et headset for mig. Derudover er lyden ikke noget specielt. Den kan næsten hamle op med de Apple Earphones, som følger med en iPhone. Mikrofonen og den generelle materialekvalitet hos Macally er dog ikke lige så god som hos Apple.

Sammenligner jeg med mine a-Jays Four, som jeg primært bruger til musik på farten, blegner Macallys TunePalPro. Der mangler bas, kvaliteten er billig og de er generelt ikke imponerende til musik. Godt nok koster a-Jays også næsten 210 kr. mere end Macallys, men de er godt givet ud, hvis man ønsker en opgradering til det medfølgende headset. Det mener jeg ikke, at man får med Macallys TunePalPro.

Fakta om Macally TunePalPro:

2 comments to Test: Macally TunePalPro

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>