Dell – Translated by Google?

Jeg har netop bestilt en ny bærbar hos Dell. Generelt er jeg rigtig glad for Dells computere, som for mig har vist sig at være utrolig pålidelige. Imidlertid er deres website, hvorfra man bestiller deres computere, elendigt.

Nogle grunde til at jeg siger det:

  1. Der en lang række reklamebannere, som som leder hen til blanke sider. Hvor smart er det lige?
  2. Under tilpasningen af sin computer kan man i mange tilfælde ikke få uddybet, hvad de forskellige valg egentlig indebærer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.
  3. Når man endelig kan trykke på “Få mere at vide,” kommer man hen til en side, som informerer om noget helt andet.
  4. Når man er færdig med sin ordre og gennemser den, kan man vælge at redigere enkelte dele. Gør man det, skal man imidlertid starte helt forfra.

Der er helt sikkert flere ting, men disse var blot de mest graverende, jeg faldt over i løbet af min bestillingsproces. Konklusionen er, at deres tilpasningssystem principielt er genialt, men ikke når man ikke kan finde viden om tilpasningens delelementer!

Og så er der sproget…

Men det værste er nu engang det miserable sprog, som gang på gang træder i øjnene på grund af sjusk, fejl og mærkelige formuleringer. Eksempelvis når jeg går ind på min ordrestatus og modtager følgende tekst:

Din bestilling blev fundet.

Kære kunde

Tak for at du valgte Dell.

Din ordre vil bliver produceret på vores fabrik i henhold til dine ønsker.

Da vi bygger din ordre efter dine specifikationer. Kan det tage ca. 10 arbejdsdage at bygge og levere din ordre.

For tilbehør til Dell printre er leveringstiden meget kortere – du skulle have modtaget information om leveringstid da du bestilte din ordre.

Hvis du ønsker en mer detaljeret ordrestatus kan du bruge en af de andre søge alternativer.

I denne lille tekstbid finder jeg intet mindre end 6 fejl! Det er exceptionelt dårligt, og man fristes til at mene, at Google Translate kunne have gjort et bedre arbejde. Så hvis du er i besiddelse af sproglige kompetencer, vil jeg råde dig til at søge job hos Dell. De kunne helt sikkert have brug for det.

NB: Der tages forbehold for fejl :-)

2 comments to Dell – Translated by Google?

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>