Campeones!

EM er slut og for første gang i 44 år endte Spanien som mestre. Det er fantastisk og fuldt fortjent – de har leveret det bedste fodbold igennem hele turneringen. Det gælder ikke mindst i finalen, hvor Tyskland i den grad var forvandlet til statister i det spanske fodboldteater. Og så var nok turneringens allerbedste spiller, David Villa, ikke engang med.

I finalen blev Tysklands skæbne beseglet af Fernando Torres, der i et af sine mange overløb af det tyske forsvar, afsluttede med et elegant vip over en kluntet og fejlplaceret Jens Lehmann. Det var smukt!

En anden vinder

I TV2s em-managerspil endte jeg som vinder i vores private liga, Overspringsligaen. Samlet blev det til en placering som nr. 4962 ud af 79.260, hvilket bestemt er godkendt.

Managerspillet blev dog aldrig ligeså sjovt, som DRs udgaver plejer at være. Derfor ses der med stor glæde frem til på lørdag, hvor Tour de France starter. Her er DR på banen med deres sædvanlige tour-manager, som er klasser bedre en TV2s tilsvarende. Her er jeg med i den private liga Medicinskabet, og det skal blive spændende at se, hvor hård konkurrencen bliver.

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>