A Camp er tilbage

Dem, der ikke kender A Camp, har noget til gode. Der er tale om Nina Perssons soloprojekt, som helt tilbage i 2001 udgav den selvbetitlede plade A Camp, hvilken har en fast plads på på min all-time-greatest-top-10. Med sange som I can buy you og Frequent Flyer er fabelagtige, melankolske popsange, hvis lige man skal lede længe efter (et godt sted at starte er mesterværket Long Gone Before Daylight fra The Cardigans).

Nyhedsværdien og berettigelsen for denne blog-post er, at A Camp endelig er tilbage og det med manér. Første single, Stronger than Jesus, er netop kommet på YouTube, inden den officielt udgives i Europa d. 19. januar som en forløber for albummet Colonia, der udkommer d. 2. februar. Allerede nu kan Stronger than Jesus dog købes på iTunes.

Men se videoen, en akavet Abba-agtig, 70er ting, og nyd musikken og Ninas enestående stemme. Bor du i Århus, så køb billet til koncerten på Train d. 30 marts og giv mig en fadøl dernede som tak for anbefalingen :-)

Skriv en kommentar

  

  

  

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>